Kedanan Hp, Ayo Ndang Elingo!

Posted by

Loading...

Semoga bermanfaat...

Maaf jangan tersinggung dan mgkn byk yg tidak ngerti dgn bahasanya 😊😊

GUYON LUR....
Ora tuwo
Ora enom
Ora lanang
Ora wedok
Angger wis nyelehke HP ditinggal sedilut didelok maneh , ditutup sedilut dibukak maneh.....

Kabeh sayang banget karo sing jenenge HP,
Lungo nggembol HP,
Jagong nggowo tas isine HP,
Sedino HP iso mlebu metu soko tas utowo kanthong Hem luwih soko ping seket...😳

Bar adus ndelok hp
Bar nyapu ndelok hp
Bar masak ndelok hp
Bar nyuci ndelok hp
Bar sarapan ndelok hp
Bar ketamon dayoh ndelok hp
Bar tangi turu ndelok hp
Tengah wengi nglilir ndelok hp...jiiiiiiaannn ... 😞😞😞😞😞

Pokoke angger bar opo wae sing di delok HP...
Soko setiyane karone HP pulsa kari sithik ndangNdang di tukokje
Lowbat sak strip bingung golek i colokan listrik ,
Sinyale lemah bingung golek nggon ,
Opo meneh yen pas lowbat listrik mati pisan, PLN sing di unek2ke .. .. ..

Diceluk bojone etok etok ra krungu ,
HPne muni langsung mlayu nggoleki panggone...😀😀😀😀😀

Pokoke angger bubar opo wae sing digolek i hp...

Yen wedok, jenenge Nokia Binti Samsung

Yen lanang jenenge Sony Bin Lenovo.

Tujune aku ora ketularan koyo ngono...😂

Sing rumongso ngono ojo mesam-mesem dewe...
Mengko ndak ngerti bojone...😁😁😁😁😁

*DO'A NGGOWO HP*📱📞

*YA ALLAH*, ampuni dosa2 kulo ingkang gadah *HP* puniko *YA* *ALLAH*                                                            .                                                                               *Amergo.kulo :*                                               
*a.* Luwih akeh *NGISI PULSA* tinimbang *SEDEKAH* ...
.
*b.* Luwih akeh moco
*SMS/WA/FB/BB*
tinimbang moco *AL-QUR'AN* ...
.
*c.* Luwih sering *update status* daripada *update amal sholih* kalihan panjenengan *YA ALLAH*...
.
*d.* Luwih sering bukak *BLUETOOTH* tinimbang *BERLUTUT SUJUD*...
.
*e.* Sering *TELPON* tapi jarang *SILATURAHIM*....
.
*f.* *Ngisi pulsa* 10 ewu *ora puas*, tapi *isi KOTAK AMAL* 10 ewu mawon kroso *kakehan banget*....
.
*g.* Yen *krungu HP muni* langsung *gedandapan ngangkat* karo pecicilan, tapi pas *sworo ADZAN* ngumandang malah
santai *INTERNETAN*..
.
*Ya ALLAH* mugi.. Panjenengan *ngapuro dosa-dosa kawulo* ingkang *gadahi HP* puniko...
.
Lan mugio *HP ingkang kulo* gadahi langkung saget migunani *kangge sarana IBADAH* dumateng panjenengan *YA ALLAH*...

Lan mugio *Poro Dulur* kulo ingkang kadhos kulo inggih panjenengan *ngapuro ugi YA ALLAH*...

_*Aamiin..*_ 🙏

*Edisi bukan nyindir, tapi ngelingno awakku dhewe*

_*nyuwun ngapunten bila tersinggung.. he he 🙂 hanya untuk renungan lembut tapi nyata..._*

Loading...
loading...

FOLLOW and JOIN to Get Update!

Social Media Widget SM Widgets




Peternakan dan Herbal Updated at: 06:22

0 komentar:

Post a Comment

loading...
Copyright@2014-2016. www.AgrobisnisInfo.com . Powered by Blogger.